Joulun alennusmyynnit 2017

Joulun alennusmyynnit pyörähtävät ihan kohta käyntiin, jotkut ottaen varaslähdön jo ennen joulua! Ennen varsinaisia alennusmyyntejä verkkokaupoissa useita erilaisia kampanjoita, joissa alennukset kymmeniä prosentteja. Tässä poimintoja joulukuun kampanjoista, joista ehkä vielä joululahjan kerkiää ostamaan. Huomioi että osa kampanjoista vain lyhyen ajan.

Cellbes – 30% alennusta valikoiduista takeista!
*Alennus voimassa automaattisesti punaisilla hinnoilla merkittyihin tuotteisiin. Koskee ”kampanja” merkittyjä tuotteita. Ei voi yhdistää muihin koodeihin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää varastossa, kuitenkin vain 10.12.2017 asti.

Ellos – Decembers Deals
Jopa -50% alennus sesongin suosituista muodeista!

Nelly – Joulukalenteri
Nellyn joulukalenterissa, uusi tarjous joka päivä!

Lisää verkkokauppojen joulukalentereita löydät klikkaamalla tästä!

Joulun alennusmyynnit siis käynnistyvät, mutta ei ihan vielä. Päivitämme tänne tietoa eri verkkokaupoissa alkavista aleista ja alennuskoodeista, kunhan ne ovat käynnissä.