Freska – Kotisiivous edullisesti vain 17e/ tunti kotitalousvähennyksen jälkeen

Freska haluaa huolehtia kodissasi niistä asioista, jotka normaalisti syövät aikaasi arjessa. Täydellisen siivoojan löytäminen ei saa olla haasteellista! Yksi Freskan päämääristä on, että kaikki asiakkaat löytävät oman täydellisen siivoojan.

Enemmän aikaa itsellesi. Tilaa ammattitaitoinen siivous suoraan netistä.

Kun ammattilaiset siivoavat puolestasi, voit käyttää työpäivän jälkeisen ajan kotitöiden sijaan harrastuksissa, perheesi kanssa tai vain lepäämällä kotona.

Tilaa luotettava siivooja kotiisi vain 34€/tunti. Kotitalousvähennyksen jälkeen vain 17€/tunti. Saat koodilla cleanhome10 10% alennuksen kokonaissummasta – älä jätä tätä tarjousta hyödyntämättä!

 

Freska kotisiivous

Kun Freska siivoaa puolestasi, voit käyttää työpäivän jälkeisen ajan kotitöiden sijaan jalkapallokentällä poikasi kanssa, seuraten tyttäresi harrastusta tai vain lepäämällä ja rauhoittumalla pitkän päivän jälkeen. Kaikessa on kyse ajan antamisesta sinulle, jotta voi tehdä sitä mitä eniten haluat.

Aina sama siivooja (säännöllinen tilaus)
Ei sitovia sopimuksia tai piilokuluja
Turvallinen maksutapa
Asiakaspalvelua 7 päivänä viikossa

Freska haluaa kantaa kortensa kekoon niin ympäristön kuin ihmisten hyvinvoinnin eteen. Freska lahjoitaa jokaisesta siivouksesta 50 senttiä Itämeren hyväksi.

Freska käyttää ainoastaan Kiillon kotimaisia, allergia- ja ympäristömerkittyjä siivousaineita. Siivoajien Freska-paidat ovat Pure Waste Textilen valmistamia ja ommeltu kierrätysmateriaaleista.

Freska tarjoaa siivouspalveluita sekä yksityisille kuluttajille että myös yrityksille.

Freskan asiakkaat ovat antaneet arvosanan 4,7 (asteikolla 1-5) Freskan siivoojille ja palveluille.