Valinnainen tuote kaupan päälle!

On Yves Rocher’n huipputarjouksen aika! Saat valinnaisen tuotteen tilaajalahjaksi, kun tilaat 10.–15.10.2017 välisenä aikana.

Juuri nyt – Valitse valinnainen tuote tilaajalahjaksi.

Merkitse alennuskoodi FORYOU ostoskoriin.

Saat ensimmäisen ostoskoriisi lisäämäsi tuotteen tilaajalahjaksi, kun tilaat 15.10.2017 mennessä.

 

 

Yves Rocher on Ranskan suurin kosmetiikka- ja kauneustuotemerkki sekä yksi mailman johtavista kasvipohjaisten kauneustuotteiden valmistajista. Yves Rocher perustettiin vuonna 1959 ranskalaisessa La Gacillyn pikkukylässä, jossa viljelemme edelleen kasvipohjaisia ainesosia omilla 55 hehtaarin luonnonmukaisilla viljelmillämme. Tänä päivänä Yves Rocher’n valikoimaan kuuluu yli 700 tuotetta, joita käyttää yli 30 miljoonaa naista yli 80 eri maassa. Yves Rocher’n pohjoismaiden toiminta keskittyy pääkonttorille Ruotsin Helsingborgiin, joista tuotteita myydään verkkokaupan, omien myymälöiden sekä postimyynnin kautta.