Lehti isälle – Isänpäivän lehtitarjoukset netistä

Isänpäivä lähestyy ja yhtenä lahja vaihtoehtona on lehti isälle. Katso isänpäivän lehtitarjoukset netistä ja tilaa lahja josta isälle iloa pitkäksi aikaa. Suurin osa alla olevista tarjouksista sisältää tilaajalahjan lehden tilaajalle.

Tyylikäs COMO -kello nyt lahjaksi Tieteen Kuvalehden tilaajalle!
Lehti tarjoaa viihdettä ja haasteita sekä auttaa ymmärtämään ympäröivää maailmaa. Lähde tutkimusmatkalle maailman syvimmästä kuilusta aina universumin uloimmille reunoille. Tutustu tieteen uusimpiin saavutuksiin ja jännittäviin kertomuksiin teknologisista läpimurroista. Jutuissa on aina mukana asioiden ja ilmiöiden tieteelliset selitykset.
Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti ja saa VEEGO-viikonloppulaukku tilaajalahjana

 

Tilaa nyt Elmo itselle tai lahjaksi urheilua rakastavalle ystävälle 
ELMO-lehti on Urheilulehden entisten toimittajien aikaansaannos, jossa laatu on taattua.

Lehti kertoo mielenkiintoisimmat uutiset lajiin kuin lajiin liittyen. Jalkapallo, jääkiekko, uinti, hiihto, yleisurheilu, pesäpallo, Formula 1 ja paljon muita – ELMO on asiantunteva kaikkiin urheiluun liittyviin aiheisiin liittyen.

Tilaa nyt Tiede tarjoushintaan ja valitse lahja
Tiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa sinulle kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

 

Lisää isälle sopivia lehtitarjouksia löydät klikkaamalla tästä!

Lehti on suosittu lahja niin nuorelle kuin vanhemmallekin isälle kuin myös muille miehille, naisille, pojille sekä tytöille. Tilaa lehti ja saat itselle kivan tilaajalahjan, jonka voit edelleen toimittaa lehden saajalle, jos itselle ei tarvetta.

 

Muita lahjavinkkejä isälle netistä, voi katsella klikkaamalla tästä!