Moi Mobiili – Sim kortti älykotiin!

Edullinen Sim kortti älykotiin on esim. Moi Mobiili, jossa voi yhteen liittymään ottaa useita simmejä

Tutustu Moi Mobiili liittymään tarkemmin klikkaamalla tästä!

Moi Mobiilin Moi-tiliin voi liittää niin monta sim-korttia kuin kotona tarvitsee. Tällöin datansiirtoa tarvitsevien laitteiden kuluttamaa datapakettia voi säätää käytön ja tarpeen mukaan. Nopean Moi-liittymän voi myös laittaa kodin yhteiseen langattomaan WLAN-kotiverkkoon.

 

Moi Mobiili

Moi on uusi suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n mobiiliverkossa.
Palveluoperaattoriksi kutsutaan mobiililiittymiä myyvää yritystä, jolla ei ole omaa televerkkoa, vaan
joka vuokraa sitä joltain verkko-operaattorilta.
Moi -liittymien myynti alkoi toukokuussa 2016. Yrityksen moderni palvelualusta on luotu
asiakaslähtöisen toimintamallin varmistamiseksi. Moi käyttää digitaalisia ja modulaarisia
teknologiaratkaisuja.

Kodin pitää tuntua turvalliselta ja hyvältä paikalta olla. Tulevaisuudessa tulemme käyttämään älylaitteita erityisesti paloturvallisuuteen, energian ja veden säästöön sekä murtoturvallisuuteen. Arjen askereet ehkä hoitavat robotti-imuri, pyykinpesukone, jääkaappi, tiskikone ja robotti-ruohonleikkuri. Älykoti on tulevaisuutta, jota voi rakentaa myös pikkuhiljaa, eikä kerralla kaikkea muuttaen. Osalla ratkaisuista saamme säästöä ja lisäämme turvallisuutta-