Laukut netistä

Matkalle lähdössä, mutta kunnon laukku puuttuu, tyylikkäät laukut netistä matkallesi ja muuhun käyttöön, toimitukset jopa ilman toimituskuluja.

Laukut netistä suomalaisesta Belizian verkkokaupasta!

Belizian valikoimissa on huippumerkkejä ja näiltä tarkoin valituilta merkeiltä löytyy tuotteita, jotka edustavat laatua, muotia ja yksilöllisyyttä. Matkalaukkuja, salkkuja, pc-laukkuja, olkalaukkuja, reppuja ja kasseja yhteensopivina sarjoina työ- taikka lomamatkailijoille. Yksilöllistä naisten ja miesten laukku- ja käsinemuotia sekä toimivia ratkaisuja arkeen ja juhlaan.

Belizia on suomalainen perheyritys, jonka ensimmäinen liike perustettiin vuonna 2001, mutta omistajien historia laukkualalla juontaa juurensa yli 20 vuoden päähän. Tätä vuosikymmenten aikana kertynyttä ammattitaitoa hyödynnämme Belizian jatkuvasti uusiutuvien laukku- ja käsinemallistojen kehittämisessä, hankinnassa ja valinnassa.