Renkaat Ruotsista – Svenska Gummihuset

Etsi ja osta edulliset renkaat ja vanteet autoosi Ruotista suoraan netin kautta.

Svenska Gummihuset tarjoaa uusimmat mallit kaikilta tunnetuilta rengasvalmistajilta, kuten NOKIAN, MICHELIN, HANKOOK, BRIDGESTONE, PIRELLI, GOODYEAR, GISLAVED, CONTINENTAL, DUNLOP, KUMHO sekä tunnetuilta vannevalmistajilta, kuten DOTZ, AEZ, ALUTEC, ZITO, SVF, DEZENT, ANTERA.

Renkaat Ruotsista – Svenska Gummihuset

Pakettibonus – Kaikki täydellisen rengassarjan (4 kpl) ja vannesarjan (4 kpl, alumiinivanteet) ostajat saavat kaupan päälle 145,4 euron arvoisen pakettibonuksen. Se sisältää mm. lukkosarjan, kromatut venttiilit, toimituksen ovelle, rengaskassit, T-paidan, pultit ja mutterit.

Svenska Gummihusetilla on Ruotsin markkinoiden edistynein rengas- ja vannevalitsin. Siinä on ainutlaatuisia toimintoja, joissa suosittelemme autoosi valitsemiisi vanteisiin parhaiten sopivia renkaita.

Kullekin vanne-/autoyhdistelmälle näytetään yleensä kolme rengasvaihtoehtoa:
1.Suosituin/alkuperäiskoko – 2.Toiseksi suosituin/alkuperäiskoko – 3.Kolmanneksi suosituin.