Rannekello kahdella kameralla ja KotiMikro-lehti

KotiMikro lyö pöytään huikean tarjouksen! Kun tilaat nyt 4 ensimmäistä numeroa hintaan 19,90e, saat kaupanpäälle upean ja teknologian kärkeä edustavan rannekellon, jossa toimintoina mm. kamera ja videokamera!

Tilaa heti, tuotteita on tarjolla rajattu määrä! Etusi arvo on 122,40 euroa.

Kestotilauksen 4 ensimmäistä KotiMikro -lehteä hintaan vain 19,90 euroa.

KotiMikro lehti sopii niin vasta-alkajille kuin tottuneillekin tietokoneen käyttäjille, jotka haluavat enemmän irti tietokoneestaan ja pysytellä ajan tasalla nopeasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa. Saat tietoa laitteistojen, ohjelmien ja Internetin uutuuksista, tutustu testeihin ja arvosteluihin, mielenkiintoisiin artikkeleihin ja käytä hyödyksesi vinkit ja ohjeet. Opi uutta ja hyödyllistä KotiMikro-koulussa ja kokeile K-CD:n pelejä ja ohjelmia. K-CD:n selkeät ja vaiheittain etenevät ohjeet tekevät ohjelmien käytön helpoksi.