Lehti rakentajalle

Ideoita, vinkkejä ja tietoa rakentajille löytyy lehdistä, netistä, kirjoista ja niiltä kaiken tietäviltä kavereilta. Mikäli rauhassa haluaa katsella ideoita ja vinkkejä, niin mikäs sen parempi kuin lehti tai kirja.

Tässä Meidän Talo lehti rakentajalla ja remontoijalle, nyt lehden tilaajalahjaksi saa mm. remontoijan käsikirjan.

Toinen lehti rakentajille ja nikkaroijille on tietenkin Tee Itse
2 ensimmäistä Tee Itse -lehteä hintaan vain 5,90 euroa. Kaupan päälle ZeniQ-sääasema
Tee Itse -lehden lukijana saat rahanarvoiset ohjeet, piirustukset ja vinkit kodin ja kotiympäristön pieniin ja suurempiinkin korjaus- ja kunnostustöihin. Käytettävänäsi ovat myös asiantuntijamme, joilta saat puhelimitse maksutta neuvoja. Jokaisessa lehdessä on lukijakilpailu, jonka palkintoina arvomme laadukkaita työkaluja ja tarvikkeita.