Apu uniongelmiin – melatoniini

Etkö meinaa nukahtaa, vai onko aikaerosta johtuvia nukahtamisvaikeuksia. Apu uniongelmiin löytyy melatoniinista.

Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia, melatooniin puute saattaa aiheuttaa unettomuutta. Koe Melatonplus valmisteen teho itse – tilaa heti erikoistarjous – ensimmäiset 2 kuukautta -50 % – ei sitoutumisaikaa – ILMAINEN TOIMITUS!

MelatonPlus -50% – kokeile ilman sitoutumista

Tutkitusti tehokas, 100 %:sti kotimainen Melatonplus – Luonnollinen apu uniongelmiin. Melatonplus auttaa säätelemään elimistön vuorokausirytmiä edistäen unensaantia!

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Sen eritys on suurimmillaan yöllä pimeän aikaan ja huipussaan keskiyön jälkeisinä tunteina. Melatoniinilla on vuorokausirytmin säätelyn ohella muitakin vaikutuksia. Se vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää ja vaikuttaa vireystilaan.