Joulukilojen karistaminen

Kertyikö jouluna muutama ylimääräinen kilo jo ennestään ylimääräisten kilojen päälle, joista ehkä jo aikaisemmin yritetty päästä eroon. Ei muuta kuin itseä niskasta kiinni ja uusi alku kilojen karistamiseen, se ei vältäämättä maksa mitään eli on täysin ilmaista, nostaa vain itsensä sohvalta ylös, pukeutuu sään mukaan ja kengät joilla kiva liikkua jalkaan ja ulos lenkille, ja samalla hieman vähentää syömistä, niin jopa säästää rahaakin.

Helpolta kuulostaa, mutta käytännössä se ei välttämättä ihan noin mene, joillakin saattaa onnistua toisilla taas ei, katuu siiheen ettei ole sopivia vaatteita ja kenkiä, mutta niitä voi ostaa ja nyt esim. alennusmyynneistä saa edullisia vaatteita ja muita asusteita, joten ei muuta kuin hiukan shoppailua vaikka netissä.

Mikäli kaipaa kevyitä ravintovaihtoehtoja, niin esim. Hyvinvoinnin.fi suuri talviale on alkanut, josta löytyy erilaisia laihduttajan ruokia ja juomia edullisesti.

Herkutteluakaan ei tarvi välttämättä lopettaa, koska ruuista voi tehdä terveellisempiä ja vähakalorisempia, jotka kuitenkin maisutuvat hyvälle.

Ja jotta liikkumisesta tulee mielekkäämpää, niin älypuhelimiin on saatavilla erilaisia sovelluksia, joilla voi seurailla kalorien kulumista, matkojen pituutta, sykettä jne, kunhan vain ostaa tarvittavat lisävarusteet, esim. nyt joulunakin moni on ehkä saanut aktiivisuusrannekkeen ja jos ei vielä ole, niin ei muuta kuin ostamaan esim. Tai tilaamaan esim Kunto Plus lehti, jossa yhtenä tilaajalahjana on aktiivisuusranneke.

Fitlab.fin treenipaketti auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Kun kaipaat lisää vinkkejä ja idoita kahvakuulatreeniisi, tilaa Fitlabin Kahvakuulalla kuntoon -paketti.