Etäohjattava GSM-pistorasia edullisesti

Etäohjattava pistorasia mahdollistaa sähköisten laitteiden kytkemisen päältä ja pois edullisesti, ilman että pitää ostaa kallista järjestelmää, mikäli ohjattavia laitteita ei ole montaa.

Etäohjattavia pistorasioita on erilaisia, osaa voidaan ohjata radiotaajuudella kotona, osaa tekstiviesteillä ja puheluilla GSM verkon kautta ja osa vaatii nettiyhteyden. Eli valita voi omaan käyttöön sopivan etäohjattavan pistorasian.

Mökin alkulämmittämiseen, jossa on sähköt ja on GSM verkon kuuluvuusalueella voi ohjata etäohjattavalla GSM-pistorasialla. Tarvii siis vain sähköpatterin pistokkeella ja kyseisen ohjattavan pistorasian, johon SIM-kortti, Hintaa tälle tulee vain noin 200€ verran, riippuen patterista ja etäohjattavasta pistorasiasta.

Etäohjattavat pistorasiat – Teknikmagasinet
Valikoimassa mm. etäohjattavapistorasia Ontech GSM. Ontech on kerrassaan nerokas ja monikäyttöinen kapistus, jolla etäohjaat sähkölaitteitasi sekä valvot kesämökkiäsi tai muita rakennuksia. Laitteen ohjaus käy tekstiviestitse tai vaihtoehtoisesti Android-/ iOS-sovelluksen avulla.
Verkkokaupasta myös muita etäohjattavia pistorasioita kottin.

Liittymät etäohjattaviin pistorasioihin!