Kirjakerhot lapsille

Lapsille suunnatut kirjakerhot tarjoavat lapsille suunnattuja kirjoja, jotka auttavat ja tukevat myös lapsen kehitystä. Kirjakerhot lapsille ovat myös hyvä lahja lapsille, esim. nyt vaikka joululahjaksi.

Tässä muutamia lapsille suunnattuja kirjakerhoja ja linkkejä uusimpiin tarjouksiin, osa vähän vanhemmille sekä osa pelkästään tytöille.

Lasten oma kirjakerhon huipputarjous ja kaupan päälle upea lahja
3 kirjaa vain 1 e / kpl + postituskulut 6,90 e = 9,90 e + lahjaksi Nalle Puh lakanasetti tai Nalle Puh reppu & Tikru jumppapussi.
Lasten Oma Kirjakerho tarjoaa lumoavia satuelämyksiä, oppimisen iloa ja riemastuttavaa puuhaa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Kerhoon kuuluu yli 60000 jäsentä ja se on Suomen suurin ja tunnetuin lasten kirjakerho. Yhteiset lukuhetket laadukkaiden kirjojen parissa ovat pienille kerholaisille arvokkaita ja odotettuja. Oma kerholehti lähetetään kerholaisille noin 4 viikon välein.

Digitaalinen satukirjasto moninkertaistaa huvin
Lasten Oman Kirjakerhon kiehtovasta ja luotettavasta tarjonnasta voi nyt nauttia missä ja milloin vain iPadillä ja joulukuusta 2013 alkaen myös muilla laitteilla. Suomen suurimman lastenkirjakerhon uusi digitaalinen satukirjasto sisältää sadan kirjan valikoiman rakastettuja Disney-satuja. Suuri osa kirjoista on luettu ääneen.Valikoimaan lisätään joka toinen viikko uutta luettavaa ja katseltavaa 0-6-vuotiaille lapsille.

Palvelusta löytyy kirjoja sekä ihan pienille että leikki-ikäisille kirjojen ystäville. Mukana on niin Prinsessoja, Autoja, Nalle Puh kuin iki-ihania Disneyn klassikkohahmoja Aristokateista Tikuun ja Takuun. Valikoimassa tulee olemaan 100 kirjaa, ja se päivittyy jatkuvasti. Suuri osa kirjoista on myös luettu ääneen, joten pienetkin lapset viihtyvät palvelun parissa ilman vanhempia.

Mauri Kunnaksen lastenkirjat ovat käsite ja suosittuja lasten keskuudessa.
Mauri Kunnas Kirjakerhossa laadukkaita lastenkirjoja, jotka innostavat ja kehittävät pientä lukijaa. Kerhon jäsenenä maksutta kotiisi 12 kertaa vuodessa Mauri Kunnas Kirjakerhon jäsenlehden. Lehdessä esitellään kuukaudenkirja, joka lähetetään automaattisesti, ellei sitä peruuteta peruutuspäivään mennessä. Kerhon kirjaohjelmaan kuuluvat Kunnaksen lastenkirjojen helmet.

Vaukirja – Vauvan ikään sovitettuja kirjoja. Ilmainen tervetuliaispaketti!
Vaukirjan jäsenedut:
1) Kirjat on sovitettu lapsen ikään ja kehitysvaiheeseen. Asiakas päättää itse, kuinka kauan lapsi on jäsenenä. Jäsenaikanaan hän saa uuden, jännittävän kirjapaketin joka neljäs viikko (13 pkt/vuosi).
2) Tavallisen kirjapaketin hinta on alk 13,95 euroa + postikulut 3,95 euroa. Jäsenet saavat aina edullisimman hinnan.
3) Asiakkaalla on aina 14 päivän palautusoikeus. Kirjat voi myös peruuttaa etukäteen puhelimitse, sähköpostitse, kirjeitse tai Vaukirjan sivuilla. Jäsenyyden voi lopettaa koska tahansa.
4) EI VÄHIMMÄISOSTOVAATIMUKSIA!

Tytöille suunnatutuja kirjakerhoja ovat mm. PennyGirl ja Girlit, joista lisää täällä!