Välityspalkkiovertailu – vertaile asuntojen välityspalkkiot

Oletko laittamassa asunnon myyntiin, mutta kiinteistövälittäjä mietityttää, välityspalkkiovertailu ehkä auttaa päättämään miten asunnon myyntiä lähdet suorittamaan.

Vertaile asuntojen välityspalkkiot – säästä tuhansia euroja!

Asuntojenmyynti.fi – palvelussa voit vertailla maksutta kaupunkisi välitysyritykset ja välitysprosentit – se on paikka, jossa kannattaa vierailla ennen välittäjän valintaa. Hintojen lisäksi sinun on mahdollista saada käsitys alueesi välitystarjonnasta ennen arvioiden ottamista ja välittäjäehdokkaiden kutsumista paikalle.

Asuntojenmyynti.fi on Suomen kiinteistönvälityksen maksuton välityspalkkiovertailu. Palvelussa on vertailtuina kiinteistönvälitysyritysten hintamerkintäasetuksen mukaan ilmoittamat hinnastot. Välityspalkkiovertailu on ajantasainen ja muutokset päivitetään palveluun vuoden jokaisena arkipäivänä.

Asunto- tai kiinteistönvarallisuutensa myyntiä suunnitteleva pääsee parhaiten liikkeelle kirjautumalla palveluun. Luomalla silmäyksen alueen välitystarjontaan ja listahintoihin, saa tuleva myyjä arvokasta tietoa tulevien päätöksiensä tueksi.