Pienoishelikopteri kameralla edullisesti

Tarve kuvata hieman korkeammalta, mutta heli- ja nelikopterit kameralla maksaa paljon, vai maksaako? Löydä edullinen pienoishelikopteri tai paremmin nelikopteri kameralla, joilla voit kokeilla kuvaamista ilmasta käsin. Ehkä myöhemmin tulee hankittavaksi paremmalla kameralla ja ominaisuuksilla varustettu pienoishelikopteri tai nelikopteri kuvaamiseen, mutta edullisella voi harjoitella ja ei tule niin kalliiksi jos maahan tippuu. Netistä löytyy kuvauskoptereita niin harrastajille, kuin ammattikäyttöön!

DJI kopterit sekä GoPro kamerat Grillikaupasta, tutustu tästä!
Tutustu Grillikaupan valikoimiin ja tilaa jopa ilman toimituskuluja!

Tutustu laajaan Syma koptereiden valikoimaan Superkaupassa

Edulliset radio-ohjattavat pienoishelikopterit ja nelikopterit – Teknikmagasinet
Nelikopterit alk. 50€, valikoimissa laitteita niin aloitteleville, kuin kokeneille lennättäjille.

Radio-ohjattavat helikopterit – Hobbex
Hobbex on koonnut suuren valikoiman eri kokoisia ja muotoisia RC-helikoptereita. Valittavanasi on malleja perinteisistä helikoptereista aina neliroottorisiin Quadrokoptereihin. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi, meillä on helikoptereita kaikille, aloittelijoista ammattilaisiin.

 

Lennokki on myös tilaajalahjana silloin tällöin lehtitarjouksissa, joten tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi saat lennokin kaupan päälle. (Tilaajalahjoja rajoitetusti)- Tällä hetkellä ei voimassa olevia tarjouksia.

Hawk M15-lennokki 2,4 GHz, jossa on kuusiakselinen gyroskooppi ja sen halkaisija on 30 cm. Lennokin iso koko tekee siitä helposti lennätettävän ja vakaasti ohjattavan. Hawk M15 pystyy lentämään kaikkiin suuntiin ja tekemään silmukoita, sillä voi kääntyä ilmassa 360 astetta.

Kuvauskopterit yleistyvät, joten niitä näemme yhä enemmän, Samalla lisääntyy vaara, että niitä putoaa joidenkin päälle tai kuvataan jotain sellaista, josta joku toinen ei pidä. Oikein käytettynä ovat kivoja. Eli kun hankit kopterin, opettele sen käyttö muita vaarantamatta ja erilaisten tapahtumien kuvaamisen ylhäältä voi jättää ammattilaisten vastuulle, kyllä ne videot Youtubesta löytyy.