Happy Pancake – 100% ilmaista nettideittailua

Nettideittailun suosio kasvaa koko ajan. Ja niin myös hinnat. Yleisesti ottaen tuotteiden ja palveluiden hinta laskee sitä mukaa kun ne yleistyvät. Nettideittailu on suositumpaa kuin koskaan mutta hinnoille ei juuri ole tapahtunut mitään. Tämän tilanteen ajattelimme muuttaa Happy Pancake – sivustolla.

Happy Pancake tarjoaa laadukasta nettideittailua aina 100% ilmaiseksi.

Happy Pancake haluaa olla laadukas ja toimiva nettideittailupaikka. Sieltä löytyy kaikki ne toiminnot mitä haluatkin vaikka se on ilmainen. Ja me tarkoitamme kokonaan ilmainen, mikään sivustolla ei maksa mitään. Eli ei vain ”Ilmainen liittyminen” niin kuin monella sivustolla, vaan ”Ilmainen kaikki”! Sinun pitäisi voida sekä etsiä että kontaktoida haluamaasi seuraa ilman että siitä joutuu maksamaan. Meidän mielestämme se on hyvä idea, sinunkin.

Koska haluamme että Happy Pancake on mukava paikka ja siellä on kiva olla jäsenenä, teemme kovasti töitä pitääksemme sivuston vapaana sisällöstä ja jäsenistä jotka eivät sovi nettideittailuun. Tarkistamme kaikki tekstit ja kuvat ennen lataamista, ja jäsenemme ovat tervetulleita auttamaan ilmoittamalla jutuista joita ei ehkä pitäisi olla tai tapahtua Happy Pancaken sivuilla.

Muita mahdollisia nettideittailupalveluja ovat mm.