Lasten satukirjasto

Digitaalinen satukirjasto moninkertaistaa lapsesi huvin. Nyt Satukirjaston tutustumistarjous 1 kk hintaan 0 euroa.

Lasten Oman Kirjakerhon kiehtovasta ja luotettavasta tarjonnasta voi nyt nauttia missä ja milloin vain. Suomen suurimman lastenkirjakerhon uusi digitaalinen satukirjasto sisältää yli sadan kirjan valikoiman rakastettuja Disney-satuja. Suuri osa kirjoista on luettu ääneen. Valikoimaan lisätään joka toinen viikko uutta luettavaa ja katseltavaa 0-6-vuotiaille lapsille.

Tutustu Digitaaliseen Satukirjastoon hintaan 0 e

Runsas kirjavalikoima
Palvelusta löytyy kirjoja sekä ihan pienille että leikki-ikäisille kirjojen ystäville. Mukana on niin Prinsessoja, Autoja, Nalle Puh kuin iki-ihania Disneyn klassikkohahmoja Aristokateista Tikuun ja Takuun. Valikoimassa tulee olemaan 100 kirjaa, ja se päivittyy jatkuvasti. Suuri osa kirjoista on myös luettu ääneen, joten pienetkin lapset viihtyvät palvelun parissa ilman vanhempia.