Lehtiä tytöille

Ilahduta tytärtäsi tai kummityttöä ja tilaa ajanvietettä sateisiin päiviin. Tässä muutamia lehtiä jotka suunnattu ennenkaikkea tytöille, toki pojatkin voi niitä lukea.

Systeri 5 nroa tarjoushintaan 24,90 e + kaupan päälle ihana helmirasia, jonka avulla voi tehdä omia hienoja koruja.
Tyttöjen oma lehti. Systeri on täynnä tyttömäisen ihanaa luettavaa ja katseltavaa. Systerissä on julkkisjuttuja, musiikkikuulumisia, muotivinkkejä ja kauneusniksejä. Lisäksi lehdessä on hauskoja testejä ja upeita julisteita. Lehden mukana aina tyttömäinen lahja!

Prinsessakerho on kaikkien tyttöjen toivekerho, katso tutustumisspaketin edut
Prinsessakerho on unelmien kerho kaikille 2–6-vuotiaille pikku prinsessoille. Disney-prinsessat johdattavat tytöt prinsessojen hurmaavaan maailmaan niin satu- kuin tekemiskirjojenkin parissa. Prinsessakerhosta perheen pikku prinsessa saa noin neljän viikon välein kotiin odotetun, monipuolisen ja runsaan kerhopaketin täynnä Disneyn prinsessasatujen taikaa. Laadukkaista ja huolella valituista satukirjoista ja klassikkoelokuvista muodostuu vaivattomasti lastenhuoneen kirjasto.

Hevoshullu tarjoushintaan ja sarjakuvakirja kaupan päälle
Heppafanin ykköslehti! Nuorten heppahullujen kestosuosikki tarjoaa ajankohtaista asiaa hevosen hoidosta ja käsittelystä, hevosroduista, ratsastuksesta, varusteista ja hevosalan ammateista. Lisäksi lehdessä on vauhdikkaita sarjiksia, jännittäviä novelleja ja hevosjulisteita. Mukana menossa on tietenkin myös iki-ihana Polle! Vuosikertaan sisältyy 26 numeroa, joista 6 suosittuja tuplanumeroita, jotka sisältävät kaksinkertaisen määrän sivuja.

PennyGirl – Hevostyttöjen kirjakerho
PennyGirl on tarkoitettu kaikille hevosia ja eläimiä rakastaville tytöille, jotka eivät koskaan saa tarpeekseen näistä maailman ihanimmista eläimistä! Kerhossa jäsenet tutustuvat myös muihin hevostyttöihin esimerkiksi kirjekamuilmoitusten tai kotisivujemme kautta.

PennyGirl-kerhon jäsenet saavat jännittävän kerhopaketin joka kuukausi! Kerhopaketissa on yleensä kaksi hevosromaania, mutta toisinaan saat myös kivoja hevosaiheisia tietokirjoja, joista opit paljon uutta hevosystävistäsi. Lisäksi saat paketissa kaksi kerhotavaraa, jotka voivat olla kaikkea elokuvista, PC-peleistä ja julisteista koruihin, ratsastushanskoihin ja koulutarvikkeisiin. Paketissa on aina myös upea 60-sivuinen PennyGirl-lehti.

Tilaa Demi nyt uskomattomaan kampanjahintaan!
Monipuolinen Demi tarjoaa ihanaa viihdettä, kiehtovaa kauneutta mutta myös rutkasti asiaa ja vastauksia nuoren naisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Demi kannustaa aidosti hyvään itsetuntoon. Joka numerossa on vinkkejä terveydestä, liikunnasta, itsensä hemmottelusta, ihmissuhteista ja henkisestä hyvästä olosta.