Valmistujaislahjat

Muista koulunsa päättäviä ja osta valmistujaislahjat netistä vaivattomasti. Valmistujaislahjana voi antaa melkein mitä vain, kun vain ottaa huomioon mistä valmistuva pitää.

Valmistujaislahja netistä – katso täältä sisustuskauppojen tuotteita lahjaksi.

Muista valmistuvaa lehtilahjalla

Suomalaisia ja ulkomaisia verkkokauppoja valmistujaislahjan ostoon netistä.

Tilaa valokuvatuotteet PhotoBoxilta helposti ja edullisesti.
1) Koodilla FI4TTW30 saa -30% alennuksen kaikista sisustustauluista.
Ehdot: Saat 30% alennusta tauluista ja julisteista! Tarjous koskee kaikkia tauluja ja julisteita. Alennus ei koske toimituskuluja. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä Prepaid-luottoihin, paketteihin tai tuotehyvityksiin.
2) Koodilla PIKORTTI saa -40% alennuksen kaikista kuvakorteista.
Ehdot: Saat 40% alennusta kaikista uusista 10 kpl korttipakkauksista voimassa kolmeen 10kpl pakkaukseen saakka! Tarjous koskee kaikkia malleja, voit tilata 1-3 kpl, max 3kpl. Ei koske toimituskuluja. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä Prepaid-luottoihin, paketteihin tai tuotehyvityksiin. Voimassa: 11.5.2015 – 30.6.2015.