Lainaa netistä

Katso täältä mistä voit hakea lainaa netistä nopeasti ilman takaajia ja vakuuksia. Lainaa voit hakea sadasta eurosta ylöspäin aina tuhansiin euroihin asti. Hakipa lainaa netistä tai pankista paikan päältä aina on muistettava, että se on maksettava takaisin.

Alla muutamia lainanvälittäjiä aakkosjärjestyksessä, jotka tarjoavat erisuuruisia lainoja ja luottoja arjen pieniin rahantarpeisiin, kuten huonekaluihin, kodinkoneisiin, autoihin jne.

Aasa – Rahalla saa
Aasa Oy on suomalainen rahoitusyhtiö joka tarjoaa kotitalouksille mahdollisuuden nopeaan, joustavaan, ja edulliseen vakuudettomaan rahoitukseen. Aasa Oy noudattaa toiminnassaan ja luotonannossaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia.

Collector – Joustolaina
Joustolainaa 1000-10.000 €, 2-10 vuoden takaisinmaksuajalla.
Collector on luottomarkkinointiyritys, jonka tavoitteena on olla luova ja uudella tavalla ajatteleva toimija rahoitusalalla. Tarjoamme laina- ja talletuspalveluja sekä luottokortteja yksityishenkilöille. Collectorilla on yli 200 työntekijää; jotka työskentelevät Göteborgin, Tukholman Oslon ja Helsingin toimipisteissä.

Euroloan – Luottotili
Euroloan tarjoaa luottoa jopa 5000 euroa. Maksuaikaa jopa 20 kk.
Euroloan on luotettava ja vastuullinen kumppani rahoitusasioissa. Tuotteemme on vakuudeton kulutusluotto täysi-ikäisille ja luottotiedoiltaan moitteettomille ihmisille. Toimintamme tarkoituksena on tuoda helpotusta asiakkaidemme tilapäiseen rahantarpeeseen. Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.

Freedom Rahoitus – Säästä aikaa ja rahaa.
Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä. Edustamme useita luotonmyöntäjiä ja olemme koonneet heidän lainatuotteensa saman katon alle. Tehtävämme on etsiä laajasta lainavalikoimastamme ratkaisu, joka sopii parhainten sinun nykyiseen tilanteeseesi.

– Lainaa 500-30.000 EUR ilman vakuuksia
– Lainapäätös jopa samana päivänä
– Yhdistä nykyiset lainasi kauttamme ja säästä rahaa
– Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan joka auttaa sinua löytämään oikeanlaisen lainan
– Palvelumme on sinulle maksuton

Nopsalaina – Helppoa ja varmaa lainaa
Lainasumma: 1500-10 000 EUR. Rinnakkaishakijan kanssa lainaa jopa 15 000 euroa.
* Huom! Pienin mahdollinen lisälainasumma on 500 euroa.
* Laina-aika: 6-72 kuukautta
* Korkomäärä muodostaa 9% lainasummasta vuodessa. Korkomäärään lisätään asiakaskohtainen marginaali.
* Yli kuuden tuhannen euron lainoihin tarvitaan takaaja tai yhteishakija

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa. Lainanhakijan tulee olla vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on voimassa oleva oleskelulupa. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.


Rahalaitos – Lainaa jopa 30.000 EUR

Rahalaitos.fi on täysin suomalainen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen yhdestä paikasta kilpailukykyisimmät laina-, Kirjoita muutama rivi yrityksestänne tai sijoittamisen- sekä säästämisen -tuotteet.

Rahalaitos.fi neuvottelee lainaratkaisun asiakkaan puolesta, olipa kyse sitten pienemmästä tai suuremmasta lainatarpeesta. Pyrimme löytämään asiakkaalle sopivimman lainatuotteen ja olemme koonneet saman katon alle useita eri lainatarjoajia. Näin voimme tarjota sekä erinomaisen lainansaantimahdollisuuden että kilpailukykyisen koron.
Rahalaitos.fi on ilmainen palvelu, emme peri lainanhakijalta mitään maksuja. Toimimme tunnettujen sekä luotettavien rahoituslaitosten kanssa, jonka ansiosta voit luottaa saavasi lainan turvallisesti. Lainapäätöksen saa nopeasti ja rahat voivat olla tililläsi jopa kahdessa päivässä.

Vivus.fi
Vivus.fi on ensimmäinen pikalainayritys Suomessa, joka myöntää ensimmäisen lainan asiakkaille ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa siis sitä, ettei ensimmäisestä lainasta joudu maksamaan lainkaan käsittelykuluja. Vivus.fi:llä ei ole myöskään mitään tekstiviestikuluja asiakkaille. Vivus.fi:stä lainaa voi hakea 10 euron tarkkuudella (10-600 €) ja laina-aikakin on päätettävissä päivän tarkkuudella (1-30 päivää).

Yleislaina.fi
Yleislaina.fi tarjoaa vanhan ajan kulutus- luottoja 500-2000 Euroa, 3-24kk maksuajalla. Yleislaina lähettää kirjallisen luottosopimuksen kotiisi jossa voit rauhassa tutustua sen ehtoihin ja harkita lainan ottoa. Voit myös valita sähköisen allekirjoituksen, jolloin saat sopmuksen sähköpostiisi ja voit allekirjoittaa sen pankkitunnuksillasi. Lainapäätöksen kannattaa ottaa vaikka kaiken varalle – otat lainan käyttöön kun sen tarvitset.