Leikkimökki netistä

Mikä olisikaan parempi ”kesäkoti” lapselle kuin oma leikkimökki. Osta ja tilaa edullinen leikkimökki netistä ja anna lapsen nauttia kesästä omassa ”talossaan” niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä.

Leikkimökit Taloon.com:sta
Valikoimiin kuuluu perinteisten leikkimökkien lisäksi myös leikkikeskuksia, joissa leikkimökkiin on liitetty esimerkiksi kiipeilyteline ja liukumäki. Osa leikkimökeistä toimitetaan rahtivapaasti kotiin.

Leikkimökit – Tasapeli.fi
Helposti koottavat ja todella suositut Exit sarjan mökit tarjoavat tarjoavat varmuudella hauskoja ja iloisia leikkihetkiä lapsille omalla kotipihallesi. Valikoimastamme löydät niin perinteiset maahan sijoitettavat leikkimökit kuin myös liukumäellä varustetut korkeammalle sijoittuvat mökit.

Lisää leikkimökkejä netistä täältä

Toki leikkimökin voi rakentaa itse, mutta valmiiksi ostettuna ehkä säästää aikaa ja vaivaa.