Suomalaiset verkkokaupat

Netistä voi ostaa niin Suomesta kuin ulkomailtakin vaivattomasti ja aina välttämättä emme edes ajattele mistäpäin verkkokauppa toimii, kun sivustot ja asiakaspalvelu ovat suomeksi, eikä siinä mitään pahaa ole ostaa ulkomailta, varsinkin kun kaikkea ei vaan saa suomalaisista kaupoistaa. Onhan myös kivijalkakaupoista monet ulkomaisia ketjuja.

Mutta sekään ei ole väärin, että tukee suomalaista kauppaa ja ostaa tuotteet suomalaisista verkkokaupoista. Tällöin samalla ehkä tuotamme jonkin euron enemmän valtion kassaan verojen muodossa, kun yrityksen tuloksesta ja työntekijöiden palkoista maksettavat verot jäänee Suomeen.

Suomalaisia verkkokauppoja, joista ostaminen onnistuu yleensä verkkopankin kautta!

Kesään valmistautuminen

Kesään valmistautuminen

Näyttää että kesä tulee etuajassa, joten ehkä kesään pitää valmistuatua aikaisemmin, jos siihen ylipäätään mitenkään edes tarvii valmistautua. Miten kesään valmistaudutaan, hakemalla […]