Terassilehti – Pihalla viihtyvien oma lehti

Lehtipisteiden myydyin ja monipuolisin piha- ja puutarhalehti!

Tilaa täst Terassi-lehti edullisesti: 3 numeroa vain 16,95 (norm. 25,50 €)
Saat myös uutuuslehden Kotiblogit.

Terassi-lehti on kotimainen pihan laittajien ja pihalla viihtyvien oma lehti. Terassi esittelee upeita suomalaisia pihoja ja parvekkeita sekä antaa hyödyllisiä ja ajankohtaisia ohjeita, ideoita ja vinkkejä monipuolisesti pihateemaan liittyen. Terassi on laajaa yleisöä kiinnostava lehti ja ilahduttaa sekä nais- että mieslukijoita. Jo lanseerausvuodestaan 2010 asti, lehti on ollut Lehtipisteiden myydyin piha- ja puutarhalehti Suomessa!

Koko perhe pihalle

Terassin lukijoille pihan laittaminen on päättymätön projekti. Lukijoiden mielestä Terassi on upea laatulehti, joka tutkitusti innostaa ja kannustaa lukijoitaan lisäämään ulkotilojensa viihtyvyyttä. Lukijoista ulkotilojen viihtyvyys kiinnostaa molempia sukupuolia yhtäläisesti. Pihojen tuunaaminen koetaan perheen yhteisenä juttuna!