GIRL:IT – Tyttöjen kirjakerho

GIRL:IT-kerhon kokeilukuukausi nyt edullisesti ja kaupan päälle kaiuttimet.

Avain elämän oveen… Lukemisen pitää olla hauskaa! Kaikki tietävät, että lapset rakastavat mukaansa tempaavia, jännittäviä kirjoja. Lukeminen on tie monipuoliseen ja rikkaaseen kielenhallintaan. Laaja sanavarasto ja hyvä ilmaisukyky ovat lapsellesi avain menestykseen elämässä!

GIRL:IT kokeilukuukausi 5,90€ + tilaajalahjaksi kivat kaiuttimet

Tarkoin valittuja kirjoja! GIRL:IT-kerhon kirjat ja sarjakuvat valitaan huolella, ja ne on kirjoitettu nimenomaan tytöille. Toimittajamme kaivautuvat joka kuukausi käsikirjoitusvuoreen löytääkseen sieltä kultahippuset. Luvassa on siis mahtavia lukuelämyksiä!

Ei pelkkä kirjakerho… GIRL:IT-kerhon jäsen saa joka kuukausi kirjapaketissa yleensä kaksi kirjaa, jäsenlehden, kaksi kivaa kerhotavaraa ja hauskan yllätyksen! Lisäksi käytettävissä ovat GIRL:IT-kerhon supersuositut nettisivut. Luettavaa, katseltavaa ja puuhaa riittää jokaiseen makuun!

Jäsenmaksua kerhossa ei ole.

This entry was posted in lehdet. Bookmark the permalink.