Nordic Green – vihreää sähköä

Nordic Green Energy on pohjoisen johtava vihreän sähkön toimittaja.

Tee sähkösopimus helposti ja nopeasti

Määräaikainen 24 kk sopimus pitää huolen, että sähkölaskusi pysyvät kurissa viileilläkin ilmoilla. Kuukausimaksu nyt 0,00 €.

Haluamme tarjota uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan, sekä hyvää palvelua. Sähkösopimuksen tilaaminen ei ole todellisuudessa vaikeaa, me olemme tehneet sen helpoksi.

Nordic Green Energy tarjoaa aina 100% vihreää sähköä hyvään hintaan. Sähkömme on ystävällistä luonnolle sekä kukkarollesi, hinnasto on aina kilpailukykyinen. Lisäksi asiakkaamme voivat valita sähkön alkuperän. Vesivoimaa, tuulivoimaa vai ekoenergiaa? Me annamme valinnan kuluttajille.

Nordic Green Energy on pohjoisen johtava vihreän sähkön toimittaja. Asiakkaitamme ovat yli 130 000 kotitaloutta, yli 10 000 yritystä sekä 293 kuntaa. Haluamme tarjota uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan, sekä hyvää palvelua. Sähkösopimuksen tilaaminen ei ole todellisuudessa vaikeaa, me olemme tehneet sen helpoksi.