Cityshoppari puhelimeen

Cityshopparin voi nyt tilata myös omaan älypyhelimeen. Näin CityShopparin edut kulkevat mukana kännykässä minne ikinä menetkin. Kortin voi ostaa Cardu-sovellukseen, joka on ilmainen mobiililompakko-sovellus kanta-asiakaskorteille. Voit ostaa CityShoppari-kortin Carduun CityShopparin verkkokaupasta.

Tilaa Cityshopparisi tästä!

Ohjeet CityShopparin tilaamiseen:
1. Lataa ensin ilmainen Cardu kännykkääsi, rekisteröidy Cardun käyttäjäksi (tarvitset sähköpostiosoitteen ja itse luomasi 8 merkkisen salasanan), vasta sitten CityShoppari-kortti voidaan lisätä Cardu- lompakkoosi.
2. Osta verkkopankkitunnuksillasi CityShoppari-mobiilikortti
3. Klikkaa auki Cardun sovellus kännykästäsi. Cardu mobiililompakossa on käytössäsi nyt CityShoppari-kortti.
4. Klikkaa CityShoppari-kortin kuvaa ja CityShoppari edut ovat käytössäsi.

CityShopparin mobiilikortti/CityShoppari-Cardu toimii seuraavilla kännykkä-alustoilla:
• iPhone (iOS 5.1.1 tai uudempi).
• Android (2.3 tai uudempi).
• Windows-phone.
• (Nokia) Symbian Belle tai uudempi.

Cityshopparin mobiilikortin hinta on 24 euroa ja sen sieltä löytyy kaikki samat edut kuin perinteisestä Cityshoppari-kortista. Huomaa, että perinteisen kortin hinta on 24 euroa + toimituskulut 5 euroa.

Ellen tilaajalahjana on tällä hetkellä cityshopparin mobiiliversion käyttöoikeus!