Led-valoilla säästöä sähkölaskuun

Sähkölaskua pienemmäksi vaihtamalla tavalliset hehku ja myöskin energiansäästölamput LED valoihin. LED valot kuluttavat vain muutaman watin ja näin ollen siellä missä tarvitaan valoa kokoajan, on perusteltua käyttää näitä.

Nykyään LED valoilla myös näkeekin, joten monen sadan watin työvalot (valonheittimet) kun korvaa muutaman kymmenen watin LED valoilla säästää monta senttiä päivässä. LED valonheittimet toimivat myös hyvin pihavaloina, joilla varmasti näkee. Toki hankinta hinta hieman kalliimpi, mutta koska LEDien käyttöika pitkä, ennen pitkää tulevat halvemmaksi ja sähkölaskussa säästö näkyy samantien kun alkaa käyttämään.

LED valot kotiin ja toimistolle
LED valot Nettohintaan kuluttaja- ja yritysasiakkaille Led-valot.fi verkkokaupasta. LED-valot.fi Verkkokauppa on perustettu vuonna 2010. Kaupassa on kattava tarjonta LED-valaistus sekä paloturvallisuustuotteita myynnissä.

LED-valaisimet – Laatuvalaisin.fi
Suomen Laatuvalaisimen laajasta valikoimasta löydät laadukkaat LED-valaisimet. Tutustu ja ihastu laadukkaisiin, moderneihin ja energiatehokkaisiin LED-valaisimiin.