Kyselyt ja mielipidetutkimukset netissä

Netissä voi osallistua erilaisiin kyselyihin ja mielipidetutkimuksiin, joista kaiken lisäksi palkitaan mm. lahjakorteilla tai ainakin vähintään osallistuu arvontaan. Liittyminen näihin ei maksa mitään ja jatkossa aina silloin tällöin sähköpostilla kutsutaan kyselyyn mukaan. Ilmaista siis mikäli aika ei ole rahaa.

Sinulla on valta täysin vapaaseen ilmaisuun käytännöllisesti katsoen minkä tahansa aiheen piirissä (ei kiroilua, väkivaltaa tai laittomia aiheita!). Voit muokata maailmaa, jossa asut vaikuttamalla johtavien valmistajien ajattelutapaan ottamalla osaa online-tutkimuksiin. Kaikki, mitä löydät sivustoltamme on täysin ilmaista ja monista tehtävistä saat palkinnoksi pisteitä. Ansaitsemasi pisteet voit muuntaa upeiksi palkinnoiksi kuten lahjakorteiksi ja arpalipuiksi Käy katsomassa saatavilla olevat palkintovaihtoehdot palkinto-osiossamme!

Ilmaista rahaa

Ilmaista rahaa

Mikähän on ilmaista rahaa, ehkä se on arvontavoitto tai jotain muuta jonka eteen ei ole tarvinnut tehdä töitä, ainakaan kovin paljoa. Uskon […]